Bära viktiga saker

Vi gick ut för att gunga lite i eftermiddags och Albin satt och log. Man kunde verkligen se att han njöt av att gunga. Gullunge <3

Efter det knatade vi iväg på dagens andra promenad. Morgonens promenad var kämpigt och jag kände mig helt orkeslös. Tänkte först bara gå halva vår runda men när vi ändå höll på så fortsatte vi hela varvet. Mest för jyckens skull, att han fått en rejäl promenad iallafall en gång idag.
Men under dagen har jag känt mig lite bättre och tog alltså en till runda med mina småpojkar. Jycken smutsade ner sig i all smälta så han fick ett halvbad när vi kom hem igen. Albin låg i vagnen och vinkade till mig halva vägen och sedan halvsomnade han faktiskt en liiiten stund. Vaknade såklart så fort vi var hemma.


Albins nya påhitt är nu att samtidigt som han går även hålla något i handen och helst även vifta omkring med saken. Det kan bli lite mycket för den lille herrn att hålla koll på då så det har trillats ganska många gånger idag. Men han är så söt när han kommer vinglandes med tex. en bok i handen och det ser ut som att han vet exakt vart han ska gå med denna "viktiga" bok i högsta hugg! :)

Det märks tydligt att han blir riktigt trött av att kunna gå nu också. Men tyvärr har han svårt att komma till ro på eftermiddagen och lyckas inte alltid somna utan ligger bara och chillar en stund för att sedan börja härja omkring igen.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Lilla fina kille,vad du är duktig!
Vi längtar efter att få se allt du kan nu.

2013-03-27 @ 20:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0