Det blev inte alls som det var planerat

Nä, denna dag hade inte tänkts att spenderas hemma med en sängliggandes och däckad pappa.
Egentligen hade pappan fixat ledigt från jobbet idag för att jag skulle kunna följa med en vän på en VÄLDIGT spännande sak.

Tanken var att hela familjen skulle åkt in till Stockholm imorse och att jag skulle mött upp Jessica för att följa med henne på sitt ultraljud!
Då hennes sambo pluggar hundra mil bort för tillfället och inte hade möjlighet att komma hem fick jag chansen att följa med istället. Jag hade verkligen sett fram emot denna dag och tyckte det skulle bli fantastiskt att få äran att skåda underverket och med största sannolikhet kommer jag ju aldrig få den chansen igen att få följa med på något sådant. Så det var med sorg i hjärtat jag imorse fick meddela att jag inte kunde följa med eftersom Peter fortfarande mådde dåligt och ej orkade lämna hemmet. Jag ville inte heller lämna Peter ensam hemma med Albin i hans tillstånd hela dagen för att åka iväg själv och barn får man av fullt förståeliga själ inte ha med sig på sådana ställen.
Så stackars Jessica fick gå själv men tack och lov gick det galant! Bebisen hade sprattlat runt som bara den och mådde prima. Härligt och skoj såklart! Jag fick även bekräftat att min känning om att de väntar en liten grabb stämde! Kul!
Grattis till er Jessica och Peshraw! Vi väntar med spänning till den 20.e Juli :)


Efter ultraljudet hade vi tänkt hitta på något, typ museum eller dyl. då det känns som evigheter sedan vi gjorde något tillsammans. Det känns som vi enbart knatar runt här hemma jämt utan att göra något speciellt så även det såg jag fram emot och tyckte skulle bli mysigt. Men ja, familjeutflykten blev istället ännu en dag här hemma med matlagning, tvättning och allt det vanliga...
Men men, vad är väl en bal på slottet? ;)


Kommentarer
Postat av: Mamma

GRATTIS Jessica o Peshraw!
/ Berit

2013-03-27 @ 20:37:44
Postat av: Jessica

Tack så mycket! :)

2013-03-27 @ 23:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0