Drömmen om sommaren

Helgen har bara svischat förbi trots att vi enbart hållt oss på hemmaplan.

Denna dag vet jag inte var den tog vägen?
Även fast vi blev väckta vid sju imorse så har tiden bara försvunnit och inget vettigt har åstadkommits känns det som. Jaja, hur som helst så drog jag med mig jycken ner till landsvägen och tillbaka (cirka 3 km) efter middagen och det var skönt att sträcka på benen. Även fast solen lyst så har det varit kallt och blåsigt och vi har därför hållt oss mestadels inne.
Till middag blev det mos, köttbullar, lingon och broccoli. Mums! Jag har varit jätte sugen på köttbullar i flera veckor men inte alls haft vare sig lusten eller orken till att rulla dem. Men idag slog jag till och rullade och rullade och trots att resultatet inte blev helt hundra (testade ett nytt recept) så smakade det gott ändå.
Albin däremot lämnade hälften av sin middag och det är nog första gången något sådant sker!!! Han brukar ju vanligtvis vela käka upp hela tallriken också när hans portion är slut. Anledningen var nog att det blev lite för tätt mellan mellanmålet och middagen för förövrigt är han pigg som en lärka trots lite rinnande näsa.
Nu snusar han så sött här i sängen bredvid <3 och jag ska också stänga mina ögon och drömma sött :)

Igår natt drömde jag förresten att sommaren var kommen och att mamma och pappa kom upp och ställde upp husvagnen här hos oss! Vad tråkigt det var att vakna upp och inse att det fortfarande är vinter. Det känns som det kommer ta ända till midsommar innan all denna snö behagar töa bort! :(


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi väntar nog lite med att dra upp vagnen.

2013-03-25 @ 06:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0