Fixarlördag

God afton! Dagen börjar lida mot sitt slut och så även orken.
Peter nattar Albin och jag och jycken kom precis in från en utesväng.

Jag och Albin har hållt oss inne hela dagen. Tråkigt, men jag ville inte bylta på honom massa kläder, trycka ner honom i vagnen och låta honom sitta där och bli varm med tanke på hans utslag så han har fått härja runt inne idag halvnäck för att lufta kroppen. Det har inte gått någon nöd på honom och tack och lov kom farmor i eftermiddags och de lekte i flera timmar!

I förmiddags höll Peter och farfar på med att greja med avloppet. De spolade och grejade i ett par timmar och vi hoppas nu att de fann "proppen" som satt och korkade igen rören. Håll tummarna för att vi slipper fler översvämningar ett bra tag framöver!
Jag skrubbade och gnodde där nere i tvättstugan förut så nu känns det rent och fint igen och hoppas som sagt det så förblir nu.

Vi har även börjat röja nere i gillestugan (igen) och inne på "kontoret". Tanken är att vi ska kunna flytta de flesta flyttlådorna och all annan bråte in på kontoret för att kunna ha det hyfsat snyggt i gillestugan. Vi har faktiskt kommit en bra bit på vägen och det ser redan mycket bättre ut! Tack till farmor som passade vår lille virvelvinden så vi kunde greja där nere i lugn och ro.

Men nu är det som sagt kväller och denna butiken har stängt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0