Jag är ingen konditor. Det är bevisat.

Här ligger vi nu alla fyra i familjen i en och samma säng.
Albin sov fint i sin säng nästan ända till klockan tio. Sen var det nog tyckte han. Just nu står han och bankar både händer och huvud i väggen. Knasungen! Peter har gått upp och gör välling för att försöka muta monstret med. Vi får se hur det går...

Inget nytt här hemma under kvällen mer än att jag ställde mig och bakade kaka efter middagen. Resultatet blev mindre bra, dom ser ut som fan!
Jag fyller ju år nästa vecka och har bjudit till kalas i helgen. Kom på den briljanta idéen att det kanske skulle vara trevligt att ha något att bjuda på då. Så jag gjorde slag i saken och gjorde dom smarriga specialmuffinsarna. Dock blev ju inte resultatet som önskat, men efter en provsmakning så vet vi iallafall att de är ätbara. Man får helt enkelt blunda när man äter dom :)

Ett träningspass har jag hunnit med också!
Med två promenader och ett träningspass i bagaget idag får jag väl känna mig nöjd. Kroppen känner sig nöjd känner jag iallafall.

Monstret har slukat sin välling och ligger numer nästan helt lugnt och stilla på min axel. Jag hoppas han kan skona oss från massa sparkar i natt igen!

God natt


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas det fina lilla monstret gav er en lugn natt. Och du, jag vet att du är duktig på att baka.

2013-03-12 @ 06:56:01
Postat av: Katti

Du är VISST konditor, jag har alltid fått gott hos er, ibland tom extremt gott :-D

2013-03-12 @ 10:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0