Långfredagen

Dagen lider mot sitt slut och nattning pågår.

Vi har enbart lunkat runt här hemma idag i godan ro. Jag tog ett bad imorse, bäddade rent så alla våra baciller är borta nu, tvättade lite, packat, vi gick en liten promenad, gungade, testade att gå med skor ute för första gången, vilat och självklart lekt en massa.
Det är krut i den lille killen ska ni veta! Nu går han galant och behöver inget stöd till att resa sig upp. Vingligt är det men ack så charmigt :) Idéen med att bära med sig något håller i sig och idag har det mest varit hans skor som fått hänga med.
"Pratar" gör han för fullt också men det är fortfarande lite svårt att veta exakt vad han säger :)
Man kan sitta och iaktta honom i evigheter när han styr och ställer med saker- lyfter, kastar, slår, äter eller bär.

Det blev ingen lunchbjudning här idag :( Men istället kom de förbi en kortis i eftermiddags för att hälsa på Albin och i samma veva hade tydligen påskharen varit här utanför. Vilket sammanträffande! Så hela familjen fick gå ut och leta påskägg och i jyckens ägg var det en prinskorv :)

För övrigt har jag mått bra hela dagen idag förutom rejäl huvudvärk stundvis. Gissar att det beror på vätskebrist och den har jag jobbat på hela dagen. Matlusten har inte infunnit sig helt ännu men jag har ändå fått i mig både det ena och det andra och kanske tyvärr inte det snällaste mot magen men allt har fått stanna kvar.
Bättre med lite onyttigheter i magen än en tom mage är min filosofi idag :)


Bilder från när vi var ute tidigare idag


Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

Å mosters lilla snygging. Saknar er!!!!

2013-03-29 @ 22:15:08
URL: http://Baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0