Ljuvliga onsdagsmorgon

Denna onsdagsmorgon har redan hunnit bjuda på mycket... *gäsp*

Albin valde att vakna redan innan klockan hunnit bli sex och för att förhindra en trillaursängenolycka var det bara att gå upp.
Pappan vaknade med världenshuvudvärk och fortsatt hängighet så den som fick äran att försöka tämja vilddjuret även denna morgon var mamman.
Vi slog rekord i att sätta oss vid frukostbordet redan vid klockan sex! Men innan vi kom så långt hade vilddjuret (läs VILDdjuret) hunnit sätta sin mammas inte så jätte tilltagna morgonhumör på prov BIGTIME!
Att byta om från pyjamas och få en ny torr och behaglig blöja var tydligen pest och pina och mamman fick jaga runt efter vilddjuret som under jaktens gång hann trilla och slå sig två gånger, kissa på golvet i sovrummet, sitta i sitt kiss och sedan även halka omkull i pölen... Öronproppar hade varit att föredra men tillslut intog vi våra platser i köket och gapet efter gröten kunde istället starta. När väl gröten var färdig och serverades fanns det inte riktigt tid till att äta den, för då skulle nya stolen inspekteras.
När alla frukostbestyr väl var avklarade började vi om hela proceduren igen med kläder och blöja för en inte alltför ljuvlig arom spred sig kring vilddjuret.

Nu är vilddjuret instängt i sin säng och jag har lagt mig på sängen för att sträcka ut en ömmande rygg. Jag känner mig inte tipp topp idag heller. Lite täppt, sträv i halsen, öm i kroppen och då speciellt ryggen samt huvudvärk på det.

Aaaa just det! Har ju hunnit servera Peter frukost på sängen också (andra morgonen på raken!!!), satt igång en tvättmaskin, vikt tvätten som legat i torktumlaren sedan i söndags samt plockat ur och i diskmaskinen.
Redo för kväll redan ;)


Kommentarer
Postat av: Mamma

En mycket tuff morgon låter det som. Och ditt gulliga morgonhumör har vi upplevt.
Men ni har ett väldigt gulligt vilddjur!

2013-03-27 @ 14:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0