Måndag morgon

En ny vecka är nu igång och den gångna helgen gick lika fort som alla andra helger trots att vi enbart hållt oss här hemma och gjort "tråkiga" saker.

Igår la sig Albin redan vid 18 tiden och somnade oroväckande lätt. All frisk luft hade nog tagit musten ur honom :) Lagom till att vi gick och la oss efter 22 vaknar har självklart och det enda han vill är att få komma över till oss. Natten har varit ganska orolig med mycket vridande och snurrande samt några sparkar i både rygg och bröst titt som tätt. Tand nummer tre på G kanske?

Jag var orolig att han skulle göra morgon redan vid sex imorse med tanke på den tidiga nattningen igår, men jag slapp det! Straxt efter sju var den en liten kille som började klättra över mitt ansikte. God morgon :)

Solen fortsätter skina på oss men det är riktigt kallt! -15 när vi gick och la oss igår och - 12 när vi gick upp idag. Jag hoppas solen har värmt upp sig nu för snart ska vi gå ut.


Igår upptäckte jag att min Kaprifol har knoppat och dessutom börjat slå ut! I 15 minus grader!? Inte klokt :) Men vad underbart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0