Mar. 10, 2013

Imorse kom farmor till oss innan klockan hunnit slå åtta, precis lagom till frukosten. Hon tog sedan hand om både barn och hund hela förmiddagen. Dom var ute och gick länge och Albin trilskades med att vägra somna trots att farmor gick och gick med vagnen. Haha. När han väl slöt sina ögon så var det bara för en kort stund eller också kände han doften av den stundande fikan vi tänkte ta.

Peter hann klyva upp all ved och jag tvättade, packade upp en flyttkartong som stått och väntat i sovrummet sedan i somras(!), vädra sängkläder och bädda rent bl.a. innan farmor lämnade oss. Det var skönt att få huset för sig själv en stund och styra lite som man vill. Tack!

Framåt eftermiddagen gav vi oss ut på en promenix och Albin hade lite lättare för att somna och sov en lite längre stund.
Väl hemma igen drog jag fram min fiende- dammsugaren för andra dagen i rad!!! Och därefter åkte även golvmoppen fram och fick göra sitt.
Hunden fick ett välbehövligt bad igår och en nybadad jycke med fallande vinterpäls lämnar "lite" spår efter sig om man uttrycker sig milt. Därav det flitiga dammsugandet.

Just nu är jag och Albin i hans rum och leker medan vi väntar på pappan som steker raggmunk och fläsk för glatta livet! MUMS! :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad skönt att du fick avlösning. Skönt med lite egen tid även om du inte gjorde så roliga saker. Och matlagningen slapp du också.

2013-03-10 @ 18:11:48
Postat av: Anna Bergström

Det är ju så jäkla skönt när man har städat och allting liksom är gjort och "klart". Då mår man jäkligt bra!!!
Duktig du är :-) jag skulle också behöva städa...verkligen *haha*

2013-03-10 @ 18:55:39
URL: http://galleriskorpan.blogg.se
Postat av: Katti

Tack själv, det var en fin förmiddag även om det var trögt med sovandet för Albins del. Det är roligt varenda minut som jag är med er :-)

2013-03-10 @ 19:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0