Tillökning i familjen

Vilken lång dag det varit men nu har jag äntligen lagt mig tillrätta på soffan under en filt.

Simhallen gick bra och Albin "hoppade" två gånger från kanten helt på eget initiativ! Det var länge sedan sist. Två åk på mage i rutchkanan och ner under vattnet och cirka 62 kallsupar. Men humöret var på topp från början till slut.
På hemvägen stannade vi till för lite nödvändig handling och sedan fort hem för lunch! Mamman var VRÅLhungrig!!! När soppan var intagen var det som att någon slog mig rejält i skallen med en stekpanna och lederna började ömma.
Vi bäddade ner oss hela familjen för lite middagsvila men den minsta i familjen hade helt andra planer... Albin skulle på inga villkor sova! Han for runt som en duracellkanin och ingen av oss kunde koppla av såklart. Efter typ två timmar gav vi upp och packade istället in oss i bilen för att ge oss iväg och hämta en stol. Albin gick rakt i fällan och somnade som en stock! :)
Stolen vi hämtade var en Stokke tripp trappstol som jag nosade upp begagnad och till ett bra pris.
Vi har vi flertal tillfällen ertappat Albin med att försöka klättra ur sin nuvarande stol och det känns alltså inte helt tryggt. I tripp trappen sitter han som en kung och det dröjer nog bra länge till innan han lyckas kräla sig ur denna (hoppas jag!).
Mig veterligen har ingen trillat ur vår gamla stol på sisådär 50 år men någon måste ju vara den första och Albin hade nog planer på att bli denne, men nu är det försent. HA! :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina lille buskille. Inte kan man väl bara sitta still. Men du har rätt, på 52 år har ingen trillat ur stolen. Skönt att Albin inte blir först. Krya på er allihop!

2013-03-26 @ 20:15:38
Postat av: Anonym

Fina lille buskille. Inte kan man väl bara sitta still. Men du har rätt, på 52 år har ingen trillat ur stolen. Skönt att Albin inte blir först. Krya på er allihop!

2013-03-26 @ 20:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0