Träningsläger?

Man skulle kunna tro att Albin varit på träningsläger över helgen för bara över en natt i stort sett så är han numer riktigt säker på att gå!

Tills i lördags tog han det försiktigt och gick utan stöd 3-4 steg ungefär innan han fegade och slängde ner sig på golvet. Balansen har han haft länge men han har nog tyckt det varit lite läskigt.
Han har varit fullt medveten om vad han gör och stannade liksom upp, samlade mod och balans för att sedan släppa taget med händerna och ta några stapplande steg med full koncentration och glittrande ögon.
Sedan igår (söndag) är det som att den där fegspärren har släppt och nu knatar han iväg som om han aldrig gjort något annat! Han släpper det han stött sig mot och går vidare helt för egen maskin. Långa sträckor blir det också. Bl.a. från spisen och ut i hallen vilket säkerligen är minst tio steg.
Han är så söt och duktig när han tulltar iväg och ibland ser det ut som han tjuvat lite ur pappas whiskyflaska ;)

Fasiken vad stor han hunnit bli alla redan!!! Mammas lille bebis är snart borta och ersatt med en stor pojke.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, vilken duktig pojke. Men vad det har gått fort. Det är ju inte länge sen han kom!

2013-03-26 @ 06:28:31
Postat av: Janina

Heja Albin va duktig du är!! Slapp mamma offra högerhanden eller vad det var hon slog vad om ;) och vilken fin stol! Jag letar också efter en vit begagnad sån stol men det är dåligt med såna :/

2013-03-26 @ 21:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0