Den röda torsdagen lider mot sitt slut

Det tar verkligen på krafterna att vara ute hela dagarna och solen gör väl sitt också. Ja det blev ytterligare en kanonfin och solig dag (jag som hoppats på en lite molnigare dag så min hud kunde få vila lite) som varit väldigt varm. Jag har försökt skyla mig med en långärmad tröja med stor krage för att täcka bröst och hals ordentligt (jag ser ut som en söndersolad tant med massa rynkor där) och sedan långa leggins (svarta såklart för jag upptäckte att jag inte äger leggins i någon annan färg) så ja, jag har varit varm idag. Minst sagt! :)

Peter har fixat med Saaben idag, bytt bromsgrejer, tändstift och luftfilter så jag och Albin har fått roa oss mest själva. Självklart var Albin och hjälpte sin far lite med bilen och såpbubbelflaskan i högstahugg! :)

Glassbilen var hit idag också, vi köpte ingen glass men grannen gjorde det och bjöd oss. Man tackar! :) Albin fick ju syn på att vi käkade glass och blev väldigt sugen på att smaka! Så idag har han ätit glass för första gången och det lär ju inte vara sista ;)

Ja grannarna är ute med tvillingtjejerna så jag vet inte hur många gånger de varit ner här till oss under dagen. De har kommit med kottar, åkt rutschkana, lekt med hunden, tittat på Albin och pratat MASSOR! Haha.

Två promenader och en cykeltur har hunnits avverkas idag också!
Imorse tog jag och Albin en runda och innan middagen gick vi hela familjen. Stannade till nere hos M & M, drack lite saft och spelade lite fotboll. Testade också deras studsmatta men Peter lyckades skrämma Albin genom att gå under mattan och prata. Usch vad läbbigt tyckte Albin och fällde en krokodiltår eller två.
Efter middagen tog jag och Albin en cykeltur. Sju kilometer trampade vi innan vi gick in, badade och sedan hoppade i säng och här är vi nu nästan en timme senare och än har han inte somnat. Men snart :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ni hinner mycket på en dag! Vi har varit på landet med regnskurar. Så det blev fortsatt städning inne. Mormor Siv hälsar.

2013-05-09 @ 19:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0