Det är lätt att slå ihjäl en eftermiddag

Svisch sa det så gick hela eftermiddagen och kvällen!

Det har varit riktigt varmt idag och givetvis var en tur in till staden planerad. Svettigt värre! Men ärendena blev uträttade och det var det som var meningen. Bland annat tog jag nytt kort till körkortet. Jag gick till en fotoaffär för att slippa bråka med en sådan där jäkla automat och det gick smidigt. Tog väl typ fem minuter max att fota, framkalla, betala och vara ute från butiken igen. 200 spänn skulle han ha för det hela, bra timpenning det!!!
Vi mötte sedan upp Peter och gick för att kolla på vagnar. Vi är bra sugna på att införskaffa en ny till att ha i bilen, typ sulky av något slag. Jag är så jäkla less på Brio vagnen vi köpte begagnad och har liggandes i bilen. Den är stor, tung och otymplig nu. Troligtvis börjar kullagren i däckena tacka för sig också för den skramlar och hoppar nästan fram emellanåt.
Det är så mycket som ska tilltala en när det gäller val av vagn och dessutom är man två som ska enas också! :) Men faktiskt att vi båda fastande för både Emmaljungas och Brios sulky!
Det handlar ju om en hel del pengar så man vill att helst allt ska kännas rätt.
Våra krav är TVÅ snurrhjul fram, ett "helt" styrhandtag (ej kryckor), smidig att fälla ihop och ej vara för skrymmande.
Någon som har tips och erfarenhet? Hojta gärna till isåfall :)

Hur som helst så satt Albin som en kung i båda dessa vagnarna och han såg så stolt ut att få åka framåt! :) Men än så länge vill mamman gärna ha honom mot sig när de är ute och åker vagn för hon tycker det är mysigt att ha ögonkontakt! :)

Efter barnvagnsprövandet var vi alla hungriga så det blev en tur till Donken innan vi sedan stannade på Ica för lite handling innan vi äntligen kunde bege oss hemåt igen.


Jag har nu för en stund sedan bytt av Peter från nattandet som inte är en dans på rosor idag. Nu har han vänt upp och ner på allt i sin säng bland annat och tycks inte ha några planer på att sova.


Kommentarer
Postat av: Janina

Tack för receptet :). Babyproffsens egna märke har jag hört rätt bra om. De ska ha släppt en ny, smidig vagn som har vändbart handtag (eller om det var sitsen?) så kan han åka både framåt och bakåt, kostade kring 2000kr tror jag. Har inte klämt på någon själv dock ;)

2013-06-01 @ 20:53:49
Postat av: Frida

Vi är och har varit supernöjda med vår BRIO Spin. Jag var också tveksam till att ha barnet framvänt (köpte den när vår äldsta var 1 1/2 år), men tycker den är grym. Och lättkörd! Kostar ca: 3000 :- men finns säkert beg. också :) Lycka till!

2013-06-01 @ 23:44:22
URL: http://www.fritjoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0