En helg med fullt ös

En helg med både full ös och fullt hus lider nu mot sitt slut. Huset ekar tomt på folk nu bortsett från oss själva. Mormor, morfar, moster, onkel, mormor Siv och moster Helen lämnade oss och åkte hemåt för ett par timmar sedan.

Även denna dag har tillbringats ute i lä mot husväggen från början till slut. Fast Peter har inte haft någon söndagsvila då han har hjälpt farmor med att flytta. Det ska bli spännande att se hur hon har det i sin nya boning!


Albin har sovit ordentligt två gånger idag och ändå var han riktigt riktigt trött igen nu vid femtiden och skulle nog bra gärna velat lägga sig för natten. Men det fick han inte för oss, istället leker han nu med alla sina nya leksaker.
Det är jobbigt att fylla 1 år och kalasa i flera dagar och till på köpet varit sjuk innan det och samtidigt ha tänder som jävlas med att inte vela spricka igenom. Men idag har han äntligen fått tillbaka nästan hela sin stora mataptit! Ett bra tecken :)Tack alla inblandade för en jätte bra helg och all uppvaktning för Albin.
Tack till pappa/morfar för all hjälp med att slutföra några påbörjade projekt här hemma samt "ommöbleringen" i trädgården.
Vi ses snart igen! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0