En lördag med bilbekymmer

Här har Albin nyss vaknat från sin förmiddagslur och lite frukt är just intagen. Han slog till på en och enhalvtimmes lur idag så mamman hann fixa med disk och rensa lite ogräs ute. Sparrisen ser numer dagens ljus sedan ett par dagar tillbaka och det är hög tid för årets första skörd! :)

Peter och farfar drog iväg till Uppsala för ett par timmar sedan. Som jag nämnde så gav ju Peter bromsarna en ansiktslyftning men det blev ej helt bra och bilen är i stort sett obrukbar. Antagligen är det en ny bromscylinder(?) som behövs och det är en sådan de är iväg till Uppsala för att införskaffa då det ej gick att få tag i någon här.
Till råga på allt lever Toyotan sitt eget lilla liv och roar sig med att varje gång den körs bli så varm att den nästan börjar koka. Den ska besiktigas nu i veckan som kommer så det kan ju bli spännande! ;) Peter har ju den till och från jobbet och nu när Saaben inte har fullt fungerande bromsar känner man sig lite strandsatt här ute. Fast farfars bil fungerar ju än så länge så krisar det får vi ta den såklart.

Ska det bråka så ska det bråkas ordentligt!

Nu ska vi byta blöja och lite sådant för att sedan gå ut och leka.
Vädret har lite svårt att bestämma sig idag för om det ska vara sol, moln eller blåst. Kläder mittemellan är utmärkt idag :)


Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

Gullunge!!!

2013-05-11 @ 14:15:15
URL: http://Baraordifoljd.blogg.se
Postat av: Katti

Han har fått fin färg av all utelek :-)Han blir väl bra trött av all aktivitet, det är lättare att sova då... Förhoppningsvis.

2013-05-11 @ 21:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0