Ett års trots

Det är fullt ös på ungen dagen lång och mamman har fullt upp att hänga med med sitt vakande öga.
Nu på eftermiddagen tog vi skrindan och hämtade posten. Till brevlådan gick det jätte bra men på tillbaka vägen fick den unge herrn för sig att han ABSOLUT INTE skulle sitta kvar i skrindan, så han klättrade ur helt enkelt och gick sedan hela vägen från där grusvägen börjar och hem! Kan ju säga att promenaden inte var rofylld... X antal stenar åkte in i munnen, skrindan puttades på åt fel håll, ungen gick åt fel håll, det spottades och frästes hejvilt innan vi äntligen var tillbaka hemma och samtidigt skulle mamman hålla reda på hunden och dennes koppel samt hålla i posten så den inte blåste bort! Jag fasar redan inför trotsåldern!!! Hujja! :)

Men vi har haft det mysigt idag också :) Vi har gungat hammock, hämtat lite sten, och prov lekt med sandleksakerna. Ja stackars barn som inte har någon sandlåda utan får nöja sig med pappans poolgrund ;)

Nu inväntar vi pappan och sedan middag- rotmos och fläskkorv står på menyn. Gott!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Oh, vad gott! Jag kommer och äter.

2013-05-08 @ 17:41:23
Postat av: Janina

Vi har också en trotsig liten (snart) ettåring, skriker och blir sur när han inte får som han vill.. Jag har klätt Axel såsom du har Albin dessa varma dagar, vanlig body, byxa och nånting på huvudet. Idag hade han jacka också när vi var iväg till Bvc. Shortsen i hans garderob får vänta lite.. Ang. Inlägget igår så berättade Johan att han undanhållit lite grejer och ljugit, var väl ingen större grej, men bra besviken känner man sig när den man trodde man alltid kunde lita på erkänner att han ljugit en rakt upp i ansiktet..

2013-05-08 @ 20:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0