Fredagsvin och ostbågar

Vilken underbar kväll det blev med en strålande sol. Dagen började ju med fint väder men framåt förmiddagen tog molnen överhand och fortsatte med det resten av dagen ända till nu ikväll.
Efter middagen som bestod av en "latmans"rätt (men ack så god och MÄTTANDE!)- färskpasta, räkor, tonfisk, grönsaker, avokado, mozzarella, ägg med mera, så gav jag och Albin oss ut på en rejäl cykeltur. Han gillar verkligen att cykla och ger då och då av små glädjetjut där bak. Vi stannade till hos sysslingarna Lukas och Isak på hem vägen och lekte lite. Till en början var Albin lite avvaktande men det släppte snabbt och han övergav skyddet bakom mammas trygga ben :)

Nu har han gått för att lägga sig och det ska bli spännande att se hur denna kväll och natt blir.
Vi testade en ny taktik idag och lät honom härja på ute ända till åtta tiden innan vi tvingade in honom för byte till pyjamas och så gav vi honom Alvedon redan nu i förebyggande syfte så nu hoppas vi han sover heeeela natten! :)

Jag har dukat upp med ett glas vin och lite ostbågar här i soffan nu men skulle lika gärna kunna gå och lägga mig jag också redan nu *gäsp*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0