Fullt hus och återblick

Nu är huset fullt! Familjen kom upp någon timme sedan.

Vi körde ett snabbt städryck när Albin somnat för att få lite ordning på torpet. Dammsugning får vi ta imorgon.

Våra förhoppningar om att febern började ge med sig i eftermiddags då grabben stojade, skrattade och de febriga ögonen var borta var bara falska förhoppningar. När han gick och la sig vid sju stannade tempen på 39,0. Så fort Alvedonen gjort sitt stiger tempen illa kvickt igen.
Han har pipit till och från hela kvällen så vi är inställda på att få en pipig natt också. Han ligger redan mellan oss här nu och snarkar gott :) Hoppas hoppas han mår mycket bättre imorgon för inte ska man behöva vara sjuk på sin födelsedag! Samt att mormor, morfar, moster och onkel vill busa.

Nu ska jag sova så jag orkar ta hand om vår lille pipsill!


Vid den här tiden för ett år sedan har jag klockat värkar i ett par timmar redan och börjar inse att jag förhoppningsvis slipper en igångsättning!
Jag har gått och lagt mig för att försöka sova och samla krafter men jag hinner aldrig somna mellan värkarna, de kommer med mellan 7-15 min mellanrum och varar runt en minut och deras styrka bara ökar!
Peter låg bredvid och sov, klok som han är :)

Häftigt att man minns så tydligt fortfarande :)


Kommentarer
Postat av: Janina

Grattis till Albin på födelsedagen!! Hoppas han Kryar på sig snabbt och om det är tredagarsfeber så är det inte ovanligt att de blir prickiga efteråt, men det vet du säkert. Axel fick ju det innan jul, tror febern släppte nästan på timmen efter tre dygn och sen kom prickarna och satt i några timmar.

2013-05-03 @ 11:36:20
URL: http://schanina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0