Kalasdag två

Ja idag fortsatte kalasandet för vår lille fining. Det var det var gammelsläktingar, sysslingar och nära och kära som kom hit på fika för att fira vår lillestore kille!
Massa paket fick han givetvis. Hela skrindan, som han fick av mormor och morfar blev full med paket! Gräsklippare x 2, sandlådeleksaker, kläder, böcker, bollar, päronträd och såpbubblor är några exempel på vad som numer ingår i hans leksakssamling. Presenten som slog allt annat var skrindan! Han ville under inga omständigheter lämna den efter att han provsuttit den! Vilken tur att vi var så många som kunde turas om att dra honom i den för såklart skulle den ju rulla också :)

En alldeles egen tårta fick han också och det var hallonen som smakade bäst följt av grädden. Behöver jag säga att han lyckades kladda ner sig mest av oss alla? :)
Vi andra fick också äta god tårta, fast med sked dårå.

När de flesta gästerna sedan åkt hem var den lille huvudpersonen helt slut och bäddades ner i skrindan. Efter att farfar gått cirka 379 varv runt huset med skrindan på släp så slöts tillslut de två små blå på födelsedagsbarnet. Han sov en ordentlig lur där i, hållandes i en flaska såpbubblor. Han är ju för söt! :)


Vi har haft en underbar dag och vi har kunnat vara ute från morgon till kväll. Fikat och även middagen åt vi ute och det var så härligt! Bättre födelsedagsfirarväder går nog inte att få.

Resten av kvällen har vi alla varit riktigt trötta. En sen kväll med konsert följt av kalas tar på krafterna minst sagt. Vi tjejer + Albin har ätit godis, spelat chinaschack och kacklat lite medan gubbarna (Peter, morfar och onkel) är inne på Globen och tittar på hockey.
Vi som har hållit oss hemma är nu nedbäddade och det dröjer nog inte länge innan vi alla snarkar i kör från olika håll i huset :)

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0