Kossa och äckelkryp

Efter en härlig dag ute på landet är vi nu tillbaka hemma hos mormor och morfar. Vi kollade in väderprognosen innan vi åkte hemifrån igår och packade efter den så vi hade inga passande kläder för detta kanonväder. Men det gick ändå, Albin löste det genom att springa runt endast iklädd t-shirt. Vissa har det bra! :)

Nattning pågår nu, ett par timmar senare än vanligt, likaså blev det igår. Sånt som händer! Idag gav han oss iallfall sovmorgon ända till halv nio! Tjoho :)

När vi kom hem gick han och hämtade en pekbok och gav till mig. Jag började bläddra och visade kossan då kläcker han ur sig ett ljud som liknade muuu. Jag frågade då vad kossan säger och han sa åter igen muuu! Likaså när pappan frågade. Han är så duktig och börjar bli så stor vår lille knoddas. Det är så fascinerande att se hur han lär sig saker mer och mer för varje dag. Helt ofattbart!


Förresten så hittade vi en äckelpäckel fästing på Albins arm nu när vi bytte till pyjamasen! Tack och lov hade den inte hunnit sätta sig fast. Men ändå!!! Blä!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0