Måndag morgon

Klockan är bara halv åtta och vi har redan hunnit äta frukost, Albin har badat och nu bad han om att få lägga sig en stund igen.
Han är som en klocka på vardagarna, just innan klockan blir sex vaknar han och ser omedelbart till att även hans mamma och pappa vaknar då också såklart! :) Hans mamma har fortfarande inte vant sig att vakna den tiden och kommer troligtvis aldrig göra heller (frågan är ju hur hon klarat av att jobba inom vården i cirka åtta år och då påbörjat arbetspassen redan kvart i sju på mornarna?!:).

Idag står motion på agendan tillsammans med tvättning och Bvcbesök- 1 årskontroll. Bvc ska bli riktigt spännande! Det är två månader sedan vi var där sist och då hade han ju sackat efter lite på sin viktkurva. Nu hoppas vi han har kommit ifatt lite igen men eftersom han har gått bra länge nu så finns väl kanske risken att han springer av sig sitt hull plus att han nu haft ganska dålig aptit några dagar när han varit sjuk. Men men, vi får se. Spännande ska det bli i vilket fall, förutom vaccinationen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0