Neggopositiva jag

Vilken sval och härlig förmiddag vi har! Det känns så friskt ute och solen skiner, blir nog en toppen dag.
Jag och Albin powerwalkade ner till landsvägen nyss, jycken hade gått en runda med farfar innan så jag lämnade honom hemma och kunde då traska på i bra fart utan att behöva stanna för att pinka hundra gånger :) Svettigt blev det!
Albin höll sig vaken i vagnen såklart och ligger nu istället i sin säng och det är nog inte jätte länge kvar innan han somnat!

Denna dag kommer enbart tillbringas här hemma vad jag vet. Har tänkt försöka hitta resten av mina kläder som legat nerpackade sedan jag var gravid och som jag inte kunnat ha sedan dess. Partajandet på lördag känns mer ångestladdat än skojsigt faktiskt. Klädvalet är en bidragande faktor samt mitt hår som inte är klippt sedan innan JUL(!) och amningen bidrog ju inte direkt med något positivt till kalufsen. När man ska ut för att roa sig och ha kul vill man ju gärna känna sig pigg, fräsch och gärna snygg. Inget av dessa tre saker känner jag mig och lär inte heller hinna göra innan lördag. Hinna införskaffa några nya kläder som faktiskt kanske skulle kunna sitta hyfsat bra på min pluffsiga kropp samt jämna till ruffset på huvudet kan jag ju bara drömma om att hinna göra innan dess, inte ens lönt att åka in och göra ett försök här i Norrtälje. Hittar ändå aldrig något i affärerna där.


Var det jag som började detta inlägg med att tro att detta skulle bli en bra dag?!
Tur att jag har lite hopp om framtiden kvar då :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0