Otämjbart barn

Sova är bara för losers tycker Albin idag.

Pappan försökte i en timme med att få barnet att sova en liten skvätt innan vi åkte till simhallen i förmiddags men han gick bet.

I bilen från simhallen och in till Norrtälje hann barnet somna i typ fem minuter innan vi var framme och bökade ur honom ur bilen.

När vi kom hem där efter tvåtiden försökte pappan igen och tillslut somnade barnet på pappans arm men vaknade givetvis när han försökte lägga över honom till hans säng. En halvtimmes sömn hann han samla till sömnkontot iallafall men humöret var i botten och inget dög.
Mamman stoppar ner barnet i vagnen, går på en promenad och skumpar vagnen så mycket hon bara orkar medan barnet ligger och gnor sig så pass i ögonen att det nästan skavs hål i ögonlocken. Somnar han av en väldigt skumpig tjugominuters promenad tror ni? Svar nej! Mamman ger upp, lämnar över barnet till pappan och börjar laga middag istället.

Nu är klockan strax efter sju och barnet är fortfarande vaket! Barnet huserar numer i sin spjälsäng men gör allt annat än sover. Dra i persiennen och slänga iväg napparna är tydligen bra mycket roligare än att sova.
Skit unge! :)


Det är bra att han tog tillfället i akt idag när pappan var ledig och visar vad han kan gå för ;) Dagen igår var nämligen typ lika- tröttgnällig hela dagen och minimalt med vila= lite uppgiven mamma.

Troligtvis är det de rackarns tänderna i överkäken som gör vår son till detta otämjbara skick.
Jag förstår inte hur töjbart tandköttet kan vara?! För varje dag blir bara "bulan" större och större där uppe vid vänstra framtanden och vi tycker att den snart borde spricka fram! Hur länge kan det ta egentligen? Den har ju legat och tryckt där i flera veckor nu och den är ju inte ensam.... Vi tippar på att tre tänder kommer titta fram där uppe ungefär samtidigt. Stackars barn! <3

Ps. Nu sover han nästan!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0