Restips/semestertips efterlyses!

Vi har sedan en tid tillbaka pratat lite om vad vi ska hitta på i sommar. Om vi ska åka någonstans och isåfall vart?

Öland och västkusten har legat på tapeten länge men vare sig vilket av dessa två vi skulle välja så känns det som att det nu är försent till att få tag i någon vettig stuga eller dyl.
Som det ser ut nu så är Peter bara ledig två veckor i Juli dessutom = högsäsong.

Egentligen skulle vi nog inte gå rastlösa här hemma hela sommaren men det skulle ändå vara lite mysigt att åka iväg på något om än inte bara för några dagar. Peter och jag har ju ta mig tusan inte rest någonstans tillsammans bortsett från Linköping titt som tätt och två dagsutflykter över till Åland. Det ni! Exotiskt och romantiskt va?! ;)

Nä, det är nog på tiden att vi ser oss om lite tillsammans.

Har ni några förslag eller idéer på var vi skulle kunna åka? (inte utomlands, då ingen av oss vill lämna Sverige den tiden på året då det är som bäst här!:)


Kommentarer
Postat av: Janina

Öland har jag inte varit till, så det vet jag inte, men västkusten älskar jag! Göteborg är en superhärlig sommarstad. Johans familj har stuga på Orust så dit har vi varit ett par gånger, men det finns inte så mycket att göra på själva ön. Halmstad och Varberg är också jättefina ställen (och inte så långt från Ullared som är den enda trippen vi ska få till i sommar). Något som jag alltid velat åka till är Gotland, det ska vi försöka få till nästa år :)

2013-05-07 @ 19:43:09
Postat av: Katti

En närmare resa: Rullsand i Gävlebukten, Furuviksparken, forsarna i Älvkarleby (kolla på internet när fallets dag är) har varit en stående sommarutflykt för "länge-längesen".

2013-05-10 @ 08:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0