Segern är vår!!! :)

Vi (jag och Peter) har ju länge velat ta bort tallarna som stått tillsammans bakom huset. Vi tycker inte de fyllt någon funktion utan istället bara skymt eftermiddags och kvällssolen, spridit massa barr och kottar och tagit upp den enda plana marken på baksidan.
Men svärfar har stått fast vid sitt och absolut velat ha dem kvar! Han påstår de är fina och ditt och datt :) Vad är det egentligen med gubbar och barrträd?! Enar, tallar och granar tycks vara något heligt för dem :)

Men förra vintern tog han faktiskt saken i egna händer och fällde ett av de fem träden, helt på eget bevåg. Och efter ännu lite tid fällde han TVÅ till! Sedan dess har de två sista stått kvar och hintarna från oss om att träden borde väck har slunkit ur lite då och då :) Men nej! Dom ska stå kvar!

Men idag, efter cirka två år av bearbetning så lyckades vi ro det hela i hamn och gubben gav med sig! ALLA tallarna är nu borta och det återstår bara några stubbar. Yes ;) Finfint kommer det bli!

Hans egna kommentar om varför det passade att ta bort dem nu var för att han tycker Albins klätterställning ska stå just på den platsen :)

Hur som helst så är vi mer än nöjda nu!
Träden är uppsågade, allt ris lagt på hög och klyvning pågår i skrivande stund. "Bara" stubbarna som väntar på att bli uppgrävda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0