Tisdagsförmiddagen

Husets chef vaknade på helt fel sida imorse. Allt var pest och pina trots att han fick gå upp med pappan. Men när alla morgonbestyr var avklarade kom ett lite bättre humör fram.
Natten har varit lite bökig. Redan vid elva igår bestämde han sig för att sova i vår säng, helst på tvären dessutom. När han ligger med oss så ska han hålla/dra någon av oss i näsan och igår var det min tur. Mitt hår är ganska populärt att ligga och dra i också vilket inte gör det så lätt för mig att sova. Jag har vaknat ett par gånger inatt av att han ligger och drar i min näsa så han har tydligen haft lite svårt att sova. Jag är ganska säker på att det är fjärde tanden som trycker på.

Jag försökte förgäves få honom till att somna en liten stund innan vi åkte till simhallen i förmiddags men hur jag än skakade och guppade på vagnen när vi var ute och gick så lyckades jag inte.
Jag var ganska skeptisk till dagens simlektion och trodde inte att han skulle orka hålla humöret uppe hela tiden men jag hade fel! Det gick jätte bra idag! Han dök från kanten flera gånger och vi doppade huvudet tillsammans utan några sura miner. Jättekul :)
Efteråt åt vi lunch med tjejerna igen och det var gott. Tyvärr får man som mamma slänga i sig sin sallad, mat och kaffe för att samtidigt försöka behaga sitt barn med mat, dricka, uppmärksamhet och sysselsättning vilket leder till att maten lägger sig som en klump i magen och man blir stoppmätt!
Stämningen vid bordet är en aning kaotisk när tre jätte hungriga barn och dess hungriga mammor försöker mätta alla magar och samtidigt försöka föra en konversation med varandra. Men trevligt är det! :)

Nu är vi hemma igen och snart sover lillchefen. Mamman också tror jag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0