Vi håller oss sysselsatta

Det är redan kväll igen! Var tar dagarna vägen?

Vi startade dagen med en promenad runt sjön efter frukosten imorse. Det blev riktigt svettigt trots skuggan i skogen. Albin höll sig vaken hela tiden, jag hade ju hoppats på motsatsen...
När vi kom tillbaka var det dags att sätta sig i bilen och styra mot simhallen.
Det gick bra att simma och Albin tyckte det var skoj att moster var med och badade! Han gick inte med på att göra allt simfröken ville dock :)

Efter badandes styrde vi vidare mot Thuns för lite lunch och shopping. Det stället kryllar ju av pensionärer dagtid och mitt i veckan. Haha! Albin lät hela serveringen få höra att han var VÄLDIGT! hungrig :)
Vi hittade lite smått och gott att shoppa också. Bland annat skor, tröja och shorts till Albin samt örhängen. Just det! Albin fick en egen liten portmonnä till att ha sina kommande glasspengar i ;) Han blev iallafall överlycklig när han fick se den i affären.

Vi var hemma vid tretiden igen och då gick vi en promenad igen och stannade till och "lånade" en studsmatta en stund. Det är verkligen jobbigt att hoppa men kul! :)
När vi kom hem igen var det hög tid för middag- tacorester från igår! Och nu pågår nattning som är lite trögt... Riktigt trött är han men det är svårt att varva ner helt plus att det är väldigt varmt här i sovrummet och att det blåser rejält ute så att det tjuter i huset. Men snart så blir nog John blund segrare.Första bilden: snyggaste grabben i simhallen
Andra bilden: enda stunden ungen kan sitta stilla en liiiiten stund är när moster plockar fram IPaden och sätter igång Gummibjörnarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0