Återvändna

Nu är Albin och jag hemma igen och återförenade med pappan och jycken. Underbart för oss alla!
 
I förmiddags packade vi ihop alla våra saker hos mormor och morfar (tror ej vi lyckades glömde något:)och åkte sedan för att tända ljus hos morfar. Vi mötte upp moster, onkel och mormor Siv också. 
Det är en speciell känsla att vara på kykogården denna dag.
 
 
Vi avslutade besöket med fika som det bjöds på på plats. Trevligt!
 
Därefter sa jag och Albin hejdå till alla och började resan hemåt. 
Albin var så trött att han somnade långt innan vi ens kommit till Norrköping och sov sedan hela vägen ända till vi svängde av E18 och hade 20 minuter kvar hem. Vilken underbar unge må jag säga! :) Jag kunde i lugn och ro plöja motorvägen fram timme efter timme, minimalt med trafik och hela resan gick som på räls.
 
Hemma åkte vi raka vägen ner till Isak där alla var samlade för lite försenat födelsedagskalas. Albin satt så nöjt i pappas knä och åt både mat och tårta med god aptit. Han visade upp sin nya fina buss och babblade på massa. Lek och bus med Isak var toppen och ännu bättre då han till och med följde med oss hem en stund och fortsatte busandet :)
Det var en väldigt trött liten kille vi hade vid middagsbordet och när vi satt och tittade på "bompa" gick han helt plötsligt in självmant på sitt rum och ville lägga sig. Gullunge! <3 Dock behövdes lite handhållning med pappa för att somna. Men jag tror nog att pappan inte hade några större invändningar om den saken :)
 
 
Peter har nu kollat igenom alla mina inköp och jag tror inte han skakade på huvudet åt något av dem ;) 
Jag har dessutom packat upp all vår packning och plockat iordning alla prylar. Skönt! Enbart tvätten som återstår....
 
 
Just nu sitter jag i soffan med en sovandes Peter bredvid och ett glas vatten. Kylskåpet ekade verkligen ungkarlstomt nu när jag kom hem. Haha! Blir nog en tur till mataffären imorgon så det blir lite ordning på torpet igen ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0