Bra dag, jobbig natt och lyxig morgon

Fy vilken tråkdag det var igår! Vi häckade inne hela dagen för att slippa vara ute och bli blöta och frysa. Albin hade också fårr för sig att han inte skulle sova något på hela dagen. Vi gjorde två försök där han låg i sängen och chillade över en timme varje gång men utan att somna. Turligt nog var han på strålande humör hela dagen ändå :) Eller iallafall fram till fyratiden, då tog orken slut och han somnade. Han sov som en stock till pappan kom hem och fick väcka till middagen. 
Jag fick en hel del avverkat nere i tvättstugan och det känns alltid gött. 
 
 
Natten var inte lika fröjdefull dock. Albin vaknade till lagom till vi gick och la oss men tystnade ganska kvickt och vi trodde han somnade om men efter en stund kommer det ett tjut där innifrån och fortsätter att så göra tit som tätt. Han låg väl vaken och var frustrerad över att inte kunna somna om antar jag. Efter ett tag gick jag in för att hämta in honom till oss istället i hopp om att han lättare skulle somna om igen. 
Jag somnade rätt fort men om Albin gjorde det vet jag inte för någon gång vaknar av en frustrerad pappa som lunkar ut och lägger sig på soffan istället. Albin har som vana att när han inte kan somna ligger han och snurrar som en propeller mellan oss och av någon anledning är pappans rygg alltid måltavla för de sparkande små fötterna. 
Resten av natten har Albin legat som ett plåster på mig och fast att vi hade hela sängen för oss själva så låg jag så långt ut på kanten som det bara gick. Ryggen har värkt så jag nästan blivit tokig eftersom jag inte vågat flytta på mig och ändra ställning när Albin väl sov som en stock tvärsöver mig. 
Morgonen var iallafall bättre då Peter började senare idag och han och Albin åt frukost tillsammans medan jag låg kvar i sängen. När han for till jobbet var Albin påklädd, äten och med tänderna borstade. LYX! :) 
 
Solen skiner idag så vi gav oss iväg på vår rejäla promenad imorse och det tyckte vi nog alla tre kändes skönt :) 
När vi var tillbaka stannade vi kvar ute en stund och Albin plockade glatt med sitt. Helt plötsligt börjar han stortjuta, stora tårar och gäspningarna duggade tätt. Så fort vi kom in och han fått av sig alla kläder gick han raka vägen in till sitt rum pekade upp på hyllan och sa: "Buu". Ner i sängen, sätta igång Mamma Mu (det är tur jag vet att han iallafall får en ny sagoskiva i julklapp. Jag är riktigt less på att höra Mamma Mu nu;) och snabbt efter sov han och gör så än, mer än två timmar senare. 
 
 
 
En fortfarande glad kille ute imorse! :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0