Då var fredagen här igen

Här började dagen med en fläskläpp på mamman. Godmorgon!
Albin drämde en stor och tung träleksak rak på min läpp när jag låg i sängen och blundade. Satan i gatan vad ont det gjorde och jag såg nästan stjärnor. Otroligt nära att den ej sprack, nu ömmar det och jag känner mig botoxad på halva överläppen. Haha!
 
Natten har väl varit hyfsad, iallafall efter ett. Albin vaknade vid tilv och var återigen väldigt varm, trots att han fick alvedon i förebyggande syfte innan han gick och la sig vid halv sju.
Det tog en stund innan han lugnade ner sig och slutade gråta, fick ännu en slurk alvedon och efter ett tag kommer de där myrorna i brallan på besök. Men tillslut tröttnade han själv, ville ha ny blöja, flaskan och lägga sig igen. Sagt och gjort och nattfriden var åter tillbaka. 
Nu på morgonen är han pigg igen, full fart och han är inte varm. Likadant igår ju så varför kommer febern tillbaka på natten?
Igår mådde han bra hela dagen bortsett från att han sov mycket men där imellan lekte och åt han jättebra. 
Misstänker att det är tänderna som spökar. Tycker mig ana den åttonde tanden och det som kommer ut där bak luktar inte hallon precis. 
Hoppas hoppas att det "bara" är tandfeber.
 
Vi hade lite roligheter för Albin inplanerat nu i helgen men vi får väl se hur det blir med det. Typiskt.
 
 
Imorse ringde jag om min barnmorskekoll igår och kom faktiskt fram. Kors i taket! 
På torsdagar finns det ingen barnmorksa på plats utan hon är på annat ställe och jobbar då så det var mycket märkligt att jag fått den tiden. Enligt deras bokningar skulle jag varit där i måndags istället. Mycket märkligt för jag minns när jag ringde och bokade om tiden redan i augusti efter första ultraljudet och vi blivit tillbaka flyttade en vecka. Första tiden jag fick var den fjärde men så flyttade fram tiden lite mer än en vecka till den fjortonde och det var så smidigt att jag bara kunde sätta dit en etta framför fyran på min lapp med tiden. Men men. Nu fick jag en ny tid på fredag istället. Får alltså vänta en hel vecka till innan jag äntligen ska få höra det lilla hjärtat slå för första gången. Fast har man väntat 25 veckor är ju en bara en spott i havet ;) 
 
 
Albin sover nu (i vanlig ordning) efter att vi varit ute en timme typ. Promenad och gungning stod på schemat ute i grådasket. Inte speciellt njutningsfullt men vi ligger ju massa efter gällande utevistelse nu de sista dagarna så vi får offra oss lite. Dock tycks inte Albin bry sig vare sig det regnar eller solen skiner :) 
 
 
Nu ska jag passa på och göra lite fredagsnytta. Av någon anledning brukar jag alltid få eld i baken gällande fix, städ och annat just på fredagar. Dessvärre har oftast min matlagaranda sinat helt just dessa dagar och vår fredagsmiddag brukar ofta bestå av något lättlagat, tex. korv med bröd. Hehe. Inget överdrivet fredagsmys här inte ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0