Det gick inte som det var tänkt

Jag kom till barnmorskan i tid och satte mig i ett helt öde väntrum. Där satt jag och väntade till efter trettiominuter efter avtalad tid och inte en endaste människa syntes till. På receptionsdisken stod en lapp att man skulle sätta sig ner och vänta så kommer någon strax. Ingen plingklocka att ringa i och telefontider enbart någon timme på morgonen. VÄRDELÖST! Ska bli intressant att höra vad de har för ursäkt när jag ringer dem imorgon, OM jag ens kommer fram då. 
Jag hade tänkt att flytta över Albin till detta BVC så vi får lite närmre men efter idag är jag tveksam. Kanske även jag byter tillbaka till barnmorskan i Norrtälje där jag gick när vi väntade Albin, samt listar Tvåan på BVC där. Ja vi får se..... Otroligt dåligt hur som helst! Jag hade ju till och med ordnat med barnvakt enbart för detta (nu är ju vi bortskämda gällande det, men ändå det behövde ju inte vara så).
 
Albin sov när jag åkte och fortsatte med det drygt en timme till då han vaknade och farfar fixade lunchen jag förberett.
Jag passade på att handla lite snabbt när jag var iväg. Välling, mjölk och fil med mera var helt slut här hemma. Jag hade inköpslista som vanligt och läste igenom den säkert tio gånger innan jag lämnade affären coh vad inser jag när jag väl är hemma igen? Jo att jag missat Peters fil!!! Det stod på listan men ändå lyckas jag helt missa det och det är ju inte första gången det händer att saker som står på listan förblir oinhandlade. Gravidhjärna!!!
 
Jag försökte ta tempen på Albin förut men det gick han inte alls med på. Kanske dags att skaffa oss en örontemp? :) 
 
Albin var uppe knappt en timme efter sin förmiddagslur innan han med bestämda steg gick in på sitt rum, ville sätta igång Mamma Mu och började klättra på sängen. Och där inne ligger han än, vaken men tillfreds. 
Jag börjar ärligt fundera på om överdrivet lyssnande av Mamma Mu kan vara skadligt? Han verkar ju nästintill besatt :) 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars lille Albin, och stackars dig. Spännande att höra vilken förklaring du får.

2013-11-14 @ 18:23:18
Postat av: Syrran/moster

Nej då de är inte skadligt, titta på mig lyssnade på Sune under måååånga år och jag blev ju normal :)

2013-11-14 @ 23:41:29
URL: http://baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0