Hej febern

Igår kväll vaknade Albin lagom til vi gick och la oss, jag gick in och hämtade honom och tycket han kändes varm. Mycket riktigt, tempen visade 39,3. Han fick lite Alvedon och tycktes få värsta sockerkicken av det för det blev fullfart på honom. Det är ingen dröm att ha ett superpiggt barn framåt elva på kvällen när man själv inget annat vill än att få sova.
Vi tänkte sätta på en film på tvn inne i sovrummet och hittade då en kvarglömd Labanfilm där i från dem vi köpte tvn av. Tackar! Albin gillade den :) Men efter en kvart sprätte det i de små benen igen och lugnet var åter borta. 
Peter drog igång en ny låtsas nattning med tandborstning, pussar och flaskan. Fungerade faktiskt bra och Albin hoppade glatt tillbaka i sin egen säng. Det gick en bra stund innan han blev frustrerad där inne av att inte kunna somna. Peter gick in och la sig bredvid men efter ett tag gav han upp och Albin flyttade åter in mellan oss igen. Sedan somnade vi faktiskt allihopa! Jag har sovit hyfsat bra och jag hoppas de andra också gjort så. Albin har snurrat runt en del men var betydligt lugnare än förra natten. Morgon gjorde han innan pappans klocka ringt....
 
morgonpigg sjukling med sin älskade senapsflaska
 
Han kändes inte lika varm imorse och tempen hamnade på 38,6 innan han rymde från mig. Han är pigg och humöret är hyfsat.
Vi var ut på morgonpromenaden förut och det var skönt med den kalla friska luften.
 
slöman
 
 
Jag ska till barnmorskan på första kontrollen sedan inskrivningen i augusti nu klockan elva. Hade tänkt ta med mig Albin men nu när han är febrig får han istället stanna hemma med farfar. 
Han ligger sedan en stund tillbaka och jag tror han sover nu. Lille sjuklingen <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0