Igår kväll och idag

Winnerbäck stod för Peters och min underhållning igår kväll och det var jäkligt bra! Helt klart hans bästa konsert på länge. Bra mix av nytt och gammalt, vilket jag tycker om. 
Det är väl inte optimalt att ha ståplats som gravid men det var det enda vi fick tag på så jag är nöjd ändå. Vi stod i stort sett längst bak i ena hörnet med hockeysargen hängstöd. Perfekt! Men nog kände man sig rejält slut i kroppen efter att ha stått upp i nästan tre timmar. En sak som gör Lasse så himla bra live är att spelningen rullar på från början till slut. Igår var det tex. insläpp halv åtta och redan tio i åtta var han uppe på scen och drog igång. Sedan höll de på till klockan var nästan tio, utan några förband, uppehåll och annat trams. Toppen!
 
 
 
 
Vi var hemma igen lite efter elva och möttes av mamma och pappa som satt och väntade på oss. Albin och farmor hade redan gått och lagt sig.
Albin hade skött sig exemplariskt under kvällen. Först underhöll han både farmor och farfar med lek och bus och vid åtta hade mormor och morfar anslutit och då fortsatte såklart busigheterna. Tillslut var han så trött att han knappt höll sig på benen och stupade i säng efter nio, somnade som en stock och sov till sju imorse.
 
Morgonen var rolig tyckte han då både mormor, morfar och farmor var här. Fullt hus och fullt med uppmärksamhet! 
 
Vi var iväg på årets första julmarknad idag, jag mormor och Albin. Två julstjärnor till köksfönstrena fick följa med hem. 
Peter och morfarn var iväg och kollade på en ny bil.
 
Eftermiddagen har bestått av en stund vila för lille herrn och morfar har hjälpt oss med att koppla om fönsterlamporna i köket, så vi slipper ha massa skarvade sladdar överallt. 
Det har byggts kuddtorn och tittats på traktor filmer.
Nu har vi nyss ätit middag och Albin har för andra middagen i rad enbart lekt med maten.
Nu snart väntar sängen för den lille och det är välbehövligt vill jag lova! Vi andra ska fortsätta ätandet ur den stora godiskålen och så ska jag fixa till efterrätten tänkte jag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0