Igår och idag

Igår hade vi besök. Jessica och hennes jycke kom hit och för att umgås. Trevligt med lite sällskap tyckte både jag, jycken och Albin! 
 
Två helt tokiga jyckar som busade halva dagen. Faktiskt att Nico intresserar sig, han som annars inte bryr sig nämnvärt om andra hundar. Behöver jag säga att han var halvt medvetslös halva efetrmiddagen och hela kvällen? :)
 
 
 
Idag tycket Albin vi skulle starta dagen redan vid sextiden och så även igår. Jag delar inte riktigt den meningen med honom men får snällt lyda och gå upp. 
Först ska han sitta med pappa vid frukostbordet och dricka jucie och äta cornflakes. Bra förberedelse inför dagisstraten iof. :) 
Efter det har jag faktiskt satt på tvn och barnkanalen och bäddat ner oss i soffan. Faktiskt att han suttit snällt bredvid och tittat ända fram till lite efter halv åtta, så jag har kunnat legat bredvid och blundat och slumrat lite från och till. Ganska mysigt ändå. 
Trött mamma och pigg son igår vid halv sju på morgonen.
 
 
Igår stod regnet som spön i backen när vi gick ut på morgonrundan så det blev bara en kortissväng. Det blåste så pass att regnet blåste in i den lilla gluggen på regnskyddet till vagen så Albin blev riktigt blöt. Men det brydde inte han sig om och inte heller ville han gå in när vi var tillbaka hemma igen. Tokern!
Idag regnar det inte så rundan blev längre och Albin satt och gäspa i vagnen och protesterade inget när vi gick in på en gång. Det tar tydligen på krafterna att gå upp tidigt även på honom ;)
Innan han la sig passade jag på att dammsuga av. Usch vad grus och skit det kommer in såhär års! Hatar det! Men nu är det iallafall borta till vi går ut nästa gång. Får se om jag tar mig för att svabba golvet nu när han sover.
 
Ja Albin somnade gott nu i sällskap med Mamma Mu. Jag har ätit lite och dricker mitt kaffe. Har haft ont i skallen sedan jag vaknade och hoppas det ger med sig nu efter lite kaffe och en pepparkaka :)
 
I eftermiddag ska vi över till farmor för middag. Skönt att slippa tänka på den biten idag! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0