Kall måndag

Idag är det kallt här! Frosten låg kvar nu när vi var ute och jag rotade fram snäppet varmare ytterkläder till Albin. Han hade heller inte något intresse av att komma ur vagnen för att leka när vi var tillbaka från promenaden, utan vi gick raka vägen in istället.
Han har blivit så grinig på mornarna och förmiddagarna med ett himla humör. Jag gissar det beror på att han gör morgon runt sextiden.
När vi kom in värmde jag lite mjölk till honom och när han såg det sprang han före in till sitt rum, pekade på cdspelaren och gormade "buu" = att han vill lyssna på Mamma Mu, sedan försöker han klättra upp i sängen själv och när jag lägger ner honom kvittrar han så glatt. Sedan ligger han där inne, dricker sin mjölk och lyssnar till Mamma Mu lääänge innan han behagar somna. Visst är han duktig? Inga protester att läggas i sängen och inga sura miner när han inte lyckas komma till ro och somna på studs. Han ligger och myser tillsammans med alla sina tre till fem nappar och bara slöar :)
 
Jag har istället telefonköat närmare en halvtimme till Försäkringskassan. Jätteskoj! Tack och lov var det en väldigt trevlig och tillmötesgående Björn jag fick prata med tillslut.
De har för andra gången trilskats med att skicka hem ansökan om min föräldrapenning per brev och jag har alltid skött detta via nätet så jag förstår inte varför de nu gör detta? Jag ringde förra månades också och frågade varför och de kunde inte heller förstå hur det kom sig och hon trodde hon åtgärdade det då men tydligen inte då jag fick samma brev denna månad igen.
Att få ett brev hem från Försäkringskassan framkallar alltid en oro för mig och jag är rädd att jag gjort fel. Haha!
Passade även på att höra mig för lite om hur man ska söka sin föräldrapenning när det är dags för inskolningen och jag blev väl liiiite klokare. Blir nog ett par samtal till till FK framöver så det blir rätt i slutändan. Men nu är det iallafall gjort för denna gång och jag kunde återigen slänga brevet jag fick av dem i soporna. Slöseri på papper!!!
 
 
Efter lunch idag ska vi göra ett nytt försök till att ge oss iväg på utflykten vi skulle gjort i fredags. Håll tummarna för att vi lyckas bättre idag :) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0