Lika bra när han ändå håller på

Jag lyckades känna en liten liten vass antydan till nionde tanden nu innan han gick och la sig. Näst längst bak (tror jag) i överkäken på vänster sida. Stackars lille krake! Inte konstigt att din stubin är kortare än någonsin och nätterna är jobbiga <3
Dagen har annars varit riktigt bra faktiskt! I väntan på att pappan kom hem och vi äntligen kunde äta middag tampades jag med en riktig liten tjurskalle. Men så är det ju nästan varje eftermiddag ;) Jag lyckades distrahera honom en liten stund med att bygga lego och när äggklockan ringde pekade han ut i köket, tittade på mig och sa mamma med en väldigt bestämd ton. Jag vågade inget annat än att lyda och gå ut till spisen, där jag tydligen hör hemma ;) 
 
Efter middagen åkte far och son till affären för akutinköp av snus. Jag passade på att lägga mig på sängen medan huset var helt tyst. Bortsett från en ledsen hund som inte fick åka med. Mitt huvud fick en släng av ordentlig huvudvärk medan vi åt och mina fogar tyckte inte om de fem minutrarna jag satt på golvet och byggde lego, men efter fyrtio minutrar vila kändes kroppen bättre och en dusch på det så orkade jag ta itu med middagsdisken. 
 
Nu ligger Albin sedan knappa timmen tillbaka och vi har inte hört ett ljud från honom sedan dess. Blir spännande att se hur denna kväll och natt kommer arta sig.
 
Nu ska jag titta på Halvåtta och ta fram min virkning! 
 
 
Tvåan gymnastiserar hejvilt i skrivande stund :) 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, det är full rulle hemma hos er! :-) Härligt, det är så det ska vara.

2013-11-18 @ 21:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0