Lördag och söndag och åttonde tanden

Nu är halva helgen förbi, den har gått lika fort som vanligt.
 
Albin har nu varit feberfri sedan i fredags och mår mycket bättre. Inatt sov han hela natten i egen säng igen. Duktiga killen! Åttonde tanden, i underkäken tittar nu även den fram så det var tandfeber han haft. Det är första gången han reagerar så starkt på tandsprickningen och första gången han dras med feber i flera dagar. 
Hans matlust har varit sisådär och det är väl inte så konstigt med ömt tandkött. Mjölk, välling, frukt och youghurt har smakat bäst, men lite "vanlig" mat har han lyckats peta i sig också. 
 
Igår hade vi tänkt åka till Uppsala för att klämma och känna på syskonvagnar samt besöka Leoslekland så pappan och Albin skulle få leka av sig lite denna gång. Men vi ställde in det då han varit dålig. Visserligen var han ju feberfri hela fredagen men han var ändå lite blek om nosen så en "vilodag" istället för fullt ös med lek på lekland kändes klokare. Vi åker en annan gång istället :)
Peter och Albin körde in ved hela morgonen igår och jag fixade lite inne samt strök julgardiner som nu bara hänger och väntar på att få sättas upp snart.
Efter middagsvilan åkte vi och fyllde upp matförråden. Vi började handligen med en fika och bulle, just för att Albin enbart åt lite banan och majs till lunch hemma innan vi åkte. Vi tänkte att det alltid går att muta i honom lite "kaka" :) Men nja, han var inte särskilt intresserad utan tittade på allt annat och drack hellre vatten ur sugrör. Haha! Billig i drift är han iaf. 
Resten av eftermiddagen bestod mest av lek och bus här hemma. Det byggdes med lego, byggdes koja och målades med kritor bla. Lego börjar han bli riktigt duktig på att få ihop nu men kritor och måla är ännu inte så jätteintressant. 
 
Vid sextiden kom farmor förbi här en kortis, mest för att bara säga hej och hämta med sig jycken hem till sig. Lycklig hund som får åka på 24 timmars avkoppling och ompyssling! :)
Peter och Albin skjutsade hem farmor och hund och väl hemma igen hoppade Albin nästan genast i säng. 
Vi var inte uppe längre än till tio. Med bara skräp på tv kan man lika gärna gå och sova och lyssna på blåsten utanför. Fy satan vilka vindbyar det kom ibland! Jag var helt övertygad om att vi skulle vakna upp under bar stjärnhimmel men det ser ut som vi slapp det ;)
 
Nu är pappan och Albin ute, jag tror de tvättar av sommardäcken. Jag äter lite frukost efter att ha haft sovmorgon. Tackar! 
Efter lunch drar vi in mot Stockholm för lite kalasande hos Albins gudfar. 
 
 
Mina fina killar framför "bumpa" härom kvällen
(det var förresten den där leksaken Albin drämde på min läpp en morgon! TUNG och HÅRD! Jag har faktiskt fortfarand rätt ont )
 
 
 
en till liten sak bara :)
Peter kommentar när jag visade upp min broderade tomte för honom:
- Ska vi ha den där istället för brevlådan? 
Hahahaha! Du är SÅÅÅ rolig kära du ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0