Min egna detektiv :)

Albin och jag var ensamna på Öppna även denna vecka. Tråkigt! :( 
Vid lunch fick vi besök av Therese och vi fick äta lunch, dricka kaffe och snicksnacka i lugn och ro medan Albin snarkade så sött. 
 
Idag åt vi rotmos och julkorv till middag och Albin åt som aldrig förr! Tre gånger bad han om påfyllning. Härligt att se honom äta ordentligt med middag igen efter en vecka med middagstrilsk. 
Efter maten blev det bad för den lille herrn då även håret fått smaka på det utsökta rotmoset. Efter lite "bumpa" på det så var det dags för sängen efter lite pusskalas.
 
 
 
Peter har gett sig sjutton på att få fatt i idioten vi råkade ut för igår. Han har lagt ut en tråd på Facebook och har fått bra gehör från både kända och okända människor. Folk håller ögonen öppna efter en ljus Volvo med trasig vänsterbackspegel.
Efter jobbet satt han till och med på vakt hos en han blivit tipsad om men hon visade sig vara oskyldig då hennes bil var hel. Min snickare tycks även kunna agera privatdetektiv ;)
Och av blinkersdelen att dömma, som hittades på vägen igår, har han lyckats luska fram att bilen inte är äldre än 2007 och även kunnat uteluta några fler Volvomodeller.
Olyckan är nu också polisanmäld och klassad som smitning.
 
 
Nu ska jag betala räkningar :(
 
 
 
Ännu ett konstaterande att vår son inte är som alla andra.
Idag fick han tag i citronflaskan, pillade upp locket och halsade ur den. Tydligen jättegott för flaskan höll han hårt i sedan och fortsatte huttandet.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Älskade lilla barn, klart att du inte är som alla andra. Du är ju bäst. :)

2013-11-28 @ 20:13:45
Postat av: Berit

Bra Peter, ge dig inte. Idioter ska inte komma undan!

2013-11-28 @ 20:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0