Morgonstök

Knoddas bjöd på sovmorgon imorse! Klockan blev närmare nio innan jag gick in och hämtade en glad liten skit :) Mamman tackar för det då hon för andra morgonen vaknat innan fem och ej kunnat somna om förän klockan blivit typ sju.
Farfar erbjöd sig att ta en morgonkissrunda med jycken när jag släppte ut honom i linan och det tackade jag ja till. Skönt att slippa skynda med frukost och påklädnad direkt på morgonen för att ge oss ut och kissa hund. Så idag åt vi faktiskt  frukost i pyjamas i godan ro, satte upp tomtekapporna i köksfönstrena, dammade i sovrummet och putsade även fönstret invändigt samt städade toaletten. När vi kom till toalettstädningen hittade Albin bara på en massa bus och satyg medan jag stod och skrubbade toan. Vi tappade tålamodet båda två då men vi samarbetade bra innan dess :) 
Nu ligger busen till sängs efter eget bestämmande och jag äter en välförtjänt smörgås och dricker kaffe. 
Tänkte sedan bege mig ner och stryka julgardinerna jag tänkte sätta upp i sovrummet. Lika bra att fortsätta medan ångan är uppe liksom! :) Hur jag ska göra här i vardagsrummet  har jag inte bestämt ännu. Hittills har dessa fönster varit gardinlösa nu i ett och ett halvt år och jag kan han inte bestämma mig för om och isåfall vad för gardiner jag vill ha här. Men kanske att jag slänger upp ett par julgardiner nu bara för att. Får se. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som en bra morgon. Ni har hunnit mycket.
Saknar er redan ;-)

2013-11-26 @ 19:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0