Ny "fin" väggprydnad

Vi har en solig och fin morgon här idag! 
En ordentlig morgonpromenad är avverkad sedan en stund tillbaka och Albin ligger redan till sängs och sover. Tänk vad bra vi samarbetar vissa dagar! :) Efter lunch ska vi nämligen iväg på äventyr och med tanke på hans svajiga morgonhumör idag efter att ha startat dagen i ottan ville jag inget hellre än att han skulle lyckas vila lite innan vi måste ge oss iväg och det lyckades ju bra! Nu hinner han få sova äver en timme om han så vill innan vi måste få i oss lunch och sedan dra iväg.
 
Inatt vaknade lille herrn vid tre och var superledsen. Pappan hämtade in honom till oss och vi alla somnade kvickt om igen. Det är första gången på hela veckan som det krävs att han får komma till oss för att somna om igen. Mycket bra om man jämför med förra veckan nere hos mormor och morfar då han vaknade VARJE natt någon gång mellan 00-06 och bara var tvungen att få komma över till mig. Tänk vad det kan ändra sig :) 
 
 
 
 
Härom dagen satte jag upp ett snöre på väggen i Albins rum med fågelklädnypor och tanken är att framöver kanske sätta upp teckningar med mera där på. Så länge satte jag dit några vykort han fått och Albin tyckte det blev jättefint och går ofta dit och pekar på korten.
Igår skulle han prompt ha den tomma tejpförpackningen att plocka med och efter en stund går han in till sitt rum och börjar ropa efter mig. När jag kommer in till honom står han och sträcker sig mot snöret med förpackningen och vill att den ska hänga där. Och det var ju bara för mig till att lyda ;)
Så mellan kaninen och Pippi hänger nu en tom tejpförpackning i sin fulla glans. Mycket stiligt eller vad säger ni?
Jag hoppas Albins inredningssmak förändras lite till det bättre med tiden ;)  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(nu fick jag just veta att vår utflykt idag måste ställas in då syssling P precis hade kräkts. Vi hoppas vi kan åka på måndag istället!) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0