ond dag

Det har inte varit någon behaglig dag idag. Jag har haft ont ända sedan jag steg upp ur sängen imorse. Boven i det hela är dammsugningen igår misstänker jag. Kände ganska omgånde igår att det inte var något smart drag och ischias på vänster sida gjorde sig påmind. 
Idag har jag "bara" känt av fogarna men det räcker gott och väl.Jag har vekligen försökt hålla mig i skinnet och har lyckats hyfsat bra ändå tycker jag. Skulle velat fått mer gjort här hemma idag men det är en dag imorgon också.
Jag ställde Peter vid spisen när det var dags för middag och han lyckades med råge att få till en köttgryta utifrån receptet. Jättegott blev det! Albin och jag slappade i soffan framför tvn medan vi väntade.
Efter middagen hoppade jag i ett bad och tänkte att det skulle vara skönt för kroppen men jag känner ingen skillnad.
 
 
Min sambo har i stort sett NOLL intresse för allt vad gäller julförberedelser. Igår plockade jag fram alla julklappar som JAG redan införskaffat och bad om att vi tillsammans skulle försöka bringa klarhet i vad vi har och vad som behöver kompleteras samt att slå in dom. Visst, det kan vi göra fick jag till svar. Jag satte mig på golvet och började slå in och ganska snart ligger Peter och snarkar på soffan istället. Tack för hjälpen! ;) 
Pynta och fixa får jag sköta själv också och det gör mig inte så mycket men lite engagemang hade ju inte suttit fel.
Fast en sak han engagerar sig i är iallafall julbelysningen ute! I eftermiddags gick vi ut och började sätta upp ljusslingorna, eller Peter klängde på stege och jag stod på backen och tittade på :) I år får dom hänga i takfoten istället för i äppelträdet som förra året. Omväxling förnöjer! 
Mörkret kom ifatt oss så vi hann ej färdigt utan får fortsätta imorgon. 
 
 
Egentligen känner jag mig redo för sängen redan nu men det känns lite väl tidigt kanske. Blir nog soffhäng en stund till innan sängläge intas.
Hoppas på att morgondagen känns bättre!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0