Torsdag och Öppna

Vi var en sväng till Öppna nu på förmiddagen. Bara vi och en annan pojke med sin mamma där. Tråkigt! 
Idag plockade han som håller i det fram gitarren så vi sjöng lite. Albin satt helt förstummad i mitt knä och tittade på den konstiga mackapären som spelade :)
Det är lite roligt att det är just en man håller i detta och är med oss mammor och babblar. Vanligtvis är det väl oftast kvinnor som pysslar med sådant. Han är bra och engagerad i leken med barnen, synd bara att han ska prova nytt jobb efter nyår. Återstår att se om verksamheten fortsätter att vara kvar.
 
 
Igår kväll var vi hos farmor och åt mat. Albin röjde runt och spred kastanjer överallt ;) 
På hemvägen stannade vi i affären och Albin fick syn på en bok när vi stod i kassakön och den skulle han HA! Vilken tur att den var på specialpris med Icakortet :) Det var knappt att han släppte den så han i kassan kunnde ta betalt för den och bilen hem satt han med den i knät i ett järngrepp. Somna hann han också på den korta bilresan hem men tack och lov slockande han omedelbums hemma i sängen också så fort pyjamasen var på. 
Imorse såg han boken som låg på köksbordet och hade ingen ro alls till att äta upp sin gröt innan han fick börja läsa.
 
Men visst är det väl väldigt märkligt att han just denna morgon, när vi var tvungna att komma upp i tid för att hinna iväg till Öppna, väljer att ta sovmorgon?! När han alla mornar tidigare i veckan vaknat redan vid sex och bara ska upp.
Idag gick jag upp, gjorde mig iordning och kokade gröt innan jag gick in och hämtade Albin vid kvart i åtta. Då låg han vaken och bara myste i sängen, knäpptyst. Konstiga unge <3 
 
 
Igår åts det sista av lunchen från golvet, då han "råkade" vispa till tallriken så den flög ner och maten trillade ur. Skitarg blev han när han såg all mat utspridd på golvet. Vilken tur att det iallafall var nydammsuget precis innan! :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fina lilla unge! Vi saknar dig redan. :-)

2013-11-07 @ 17:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0