Utvilade

Albin är precis lagd och jag ska slurpa i mig lite kaffe tänkte jag. Vi har varit ute någon timme, gått vår runda och sedan lekt. Idag är det inte så kallt men istället hänger regnet i luften.
Det märks inte att vi bor ödsligt ute på landet idag ;) Grannen bortanför oss håller på och gräver med maskin och titt som tätt kommer det en lastbil med ett jordlass. Farfar och en annan granne motorsågsröjer sly här på vår sida av åsen och på åkern bakom oss fortsätter arbetet med att sätta upp staket till de kommande hästarna. 
Var man än tittar är det full aktivitet. Albin tycker det är kul och speciellt när lasbilen åker förbi. Han plockade fram sig egen lilla lasbil när vi var ute och fyllde flaket med grus. Sötnöt! <3 
 
Mina fogar ömmar redan från imorse idag, det känns inte bra. Jag undrar hur resten av dagen kommer gå. Vanligtvis är det ju först framåt kvällen kroppen har fått nog och säger ifrån och det känns med okej.
Jag som faktiskt hade tänkt att tvätta köksfönstrena idag och liksom vara förberedd inför advent med gardinbyte och sådant, men jag avstår det idag och hoppas det känns bättre imorgon. 
Inte nog med det! Farmor ringde igår och förberedde oss på vad vi i värsta fall kan komma vänta oss de närmsta dagarna, hon åkte nämligen på magsjukan i söndagskväll efter att vi hämtat hem jycken.... I lördagskväll var hon ju här en kortis men tack och lov att hon turligt nog mötte upp oss ute med jycken så vi aldrig var in till henne. Jag har inga känningar ännu och Albin är också pigg. Skulle vi blivit smittade så borde det väl bryta ut senast idag tycker jag så vi håller tummarna resten av dagen :) Vi knapprade iallafall i oss vitpepparkorn igår så fort vi fick veta.
Magsjuka är det värsta jag vet verkligen! Tack och lov har jag varit förskonad från det i säkert sju år och det är jag otroligt tacksam för. Men jag känner på mig att nu när man har barn kommer det bli ofrånkomligt. Den dagen den sorgen.
 
 
Förresten så har vi haft en exemplarisk natt i detta hus inatt! Albin sov i egen säng utan minsta ljud på hela kvällen och natten och strax efter halvnio imorse gick jag in och plockade upp en skitglad liten grabb. Undrbart!!! 

Kommentarer
Postat av: Katti

:-/ Jag har inte heller haft magsjuka på sju år.... Hoppas-hoppas att ni inte får det.

2013-11-19 @ 16:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0