Vecka 26

Ny vecka idag igen! 
 
 
 
Magen och dess inneboende växer och frodas. Flera gånger om dagen är det ett himla stök och bök där inne men ännu är det inte obehagligt.
Halsbrännan har de senaste dagarna blivit mycket bättre vilket är väldigt skönt.
Håret tappar jag fortfarande och det gör mig tokig!
Det enda som är skönt att ha på sig är mjukisbyxorna.
Suget efter onyttigheter kvarstår och jag försöker bota det med nötter och naturgodis. Fungerar hyfsat :) 
Den senaste tiden har jag börjat drömma lite om förlossningen, fast aldrig så långt att jag börjat föda. 
 
Härom dagen rotade jag bland Albins bebiskläder och plockade fram de minsta storlekarna. OJ! vad kläder. Typ 20 långärmade bodys och 11 med kort ärm. Känns inte som vi är i jättebehov av att införskaffa nya små söta kläder. Tyvärr :( Fast jo, lite nytt är det klart att Tvåan ska få, inte bara ärva från storebrorsan. Blir den dessutom en lika stor spykråka som Albin var så vet vi av tidigare erfarenhet att de går åt kläder på löpande band. 
För övrigt känns det inte som att det är så jättemycket att förbereda inför andra barnet. Det mesta sakerna som behövs har vi ju sparat sedan innan. En mini vinteroverall fixade jag ju förra veckan och det känns som det räcker. Babynest hade vi aldrig till Albin men till tvåan vill vi ha ett så ett sådant ska ordnas och sedan funderar vi på att skaffa oss en nyare variant av babysitter. Vi har en från 80-talet, då jag var liten och visst den fungerar men den är inte alltid så praktisk. Med Albin använde vi den flitigt under en längre tid så en nyare skulle ju kanske vara värt att ha, en med bärhandtag på så man lätt kan flytta med både bebis och stol.
Vi går också i tankar om att kanske skaffa en syskonvagn. Det känns som det skulle underlätta då Albin fortfarande är så pass liten och inte orkar gå några längre sträckor själv. Frågan är bara vilken sorts vagn vi ska ha och om vi ska satsa på en ny eller begagnad? Vi måste ge oss iväg för att klämma och känna på olika varianter och hoppas kunna få en bättre uppfattning.   

Kommentarer
Postat av: Katti

Underbart är väntans tider. Jag skulle vilja "parata" lite med tvåan nästa gång vi ses :-)

2013-11-15 @ 18:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0