Vecka 28 (känner mig väldigt gravid)

Idag är det ynka 90 dagar kvar till beräknat datum och det känns helmysko! Nu stundar jul och nyår, efter det inskolning på dagis och sedan är det typ dags att föda.... Man förstår inte att vi kommit så långt redan.
 
Jag har börjat fundera mer och mer på förlossningen om hur jag skule vela ha det denna gång. Albins förlossning blev typ precis så som jag hoppats och önskat. Jag ville enbart använda mig av lustgasen och så blev det också. Denna gång känner jag likadant, har jag gjort det innan med bara lustgasen klarar jag ju det även denna gång! Men sedan fick jag en flaschback från förlossningen när jag en liten stund efter att Albin just kommit ut säger att: Ska jag göra detta igen ska jag ta mig tusan göra det med bedövning!!!
Så jag vet inte riktigt var jag vill ännu.Samtidigt kan man ju hoppas på att det går lite fortare nu andra gången och att man inte behöver tampas med smärtan i lika många timmar. 
Jag får fortsätta klura på detta :)
 
 
 
Magen växer och jag har helt plötsligt börjat känna mig väldigt gravid! Igår kväll kändes magen så tung och jag orkade inte gå och bära på den.
Lägga sig i sängen om kvällarna är inte längre det skönaste på hela dagen utan tvärtom! Jag får svårt att andas och ligger jag platt på rygg börjar den snart ömma och medan jag ligger på sidan så stramar och drar det i magen. Har börjat använda en kudde som stöd för magen och det funkar hyfast. 
Även halsbrännan är tillbaka igen!
Vissa dagar är det verkligen fest i magen och i förrgår tror jag ungen höll igång från morgon till kväll där inne. Visst är det underbart att känna rörelse där innifrån men nu har vi kommit dit då det ofta känns ganska så obehagligt och även gör ont ibland. De högra revbenen fortsätter att ligga risigt till och kissblåsan är väldigt poppis att reta på kvällarna. 
Inga byxor sitter skönt förutom mina älskade mjukbyxor!
 
 
Magen ser inte speciellt stor ut ser jag nu men framåt kvällen känns det alltid gigantiskt och tung.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bara 90 dagar. Snart har vi två små barnbarn. Tiden har verkligen gått fort!

2013-11-29 @ 21:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0