Bättre imorgon hoppas jag

Vilken otroligt påfrestande dag!!!
Men måste faktiskt skryta med att jag känner mig som en Superkvinna som lyckades få ihop allt idag.

Albin har varit helt omöjlig och sovit knappt en halvtimme på hela dagen. Istället har han drivit sin mamma till halvt vansinne genom att inte vara nöjd med något och samtidigt vara så trött att han knappt vetat vad han hetat. Gråt, skrik, bärande och otillfredsställelse har hägrat i detta hus hela långa dagen samt otaliga försök till att somna. Tråkigt och regnet väder på detta höjde ju inte humöret direkt.
Och till råga på allt fick vi hem allt kött också. Men det gick att ta hand om det också med en grinig Albin klängandes runt benen.

När Peter kom hem strax efter fyra möts han av en Albin med senapsflaskan i högsta hugg och senap runt hela munnen. Men han var nöjd för stunden! Jag gav tillslut upp då han för tionde gången öppnat kylen och plockat fram senapsflaskan, lyckats öppna den och även sulta i sig av den. Tydligen gott!?

Att jag faktiskt dessutom lyckades ha maten klar i vanlig tid även idag är jag lite imponerad över :)


Var skon har klämt på Albin idag har jag inte lyckats luska ut. Kanske pga. den bökiga natten? Kanske pga. ny tand? Eller börjar han bli sjuk?
Får vänta och se hur morgon dagen är och hoppas den är bättre än idag.


Jag är helt slut i både kropp och knopp av allt gnäll och bärande samt att ha stått vid köksbänken i flera timmar och skurit och grejat. Ryggläge i soffan resten av kvällen!


Vi festade till det med varsin kokosbulle till efterrätt idag. Albin ville inte kladda ner sig och åt sin med sked :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken dag du haft! Hoppas ni får en lugn kväll och natt.

2013-10-09 @ 18:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0