En dag fylld med lek och bus

Idag började vi dagen med frukost på Ikea. Halv tio mötte vi upp Becka och hennes två grabbar för lite frukostfika och lek. Albin gillar verkligen Ikeas barnkök! De hade ett sådant i barnlekhörnan i resturangen idag och han grejade och styrde där och ville INTE gå därifrån när vi andra ville. På Öppna finns det ett likadant kök och även där brukar han laga mat så det står härliga till och köksredskapen brukar flyga omkring ;)
Det blev en liten runda i övriga affärer också men eftersom jag satt köpstopp för mig inför Ullared så blev det en billig runda. Innan vi åkte hemåt stannade vi till en liten stund i lekparken utanför Ikea också.
 
En slö shoppingkille
 
En mäkta stolt grabb som klarade att klättra upp på "bomma" (blomman) helt själv! Ta sig ner var dock lite knivigare :)
 
 
När vi kom hem var det en väldigt trött kille jag hade med mig och han somnade bums! Tyvärr fick han bara sova i cirka en timme även idag innan jag var tvungen att väcka honom för att hinna äta en sen lunch innan vi rusade iväg bort till Anna och hennes två grabbar för ännu mer bus och lek. Oj vad det lektes och kivades! Tre lite eftermiddagströtta killar vet hur de håller sina mammor vakna ;)
 
När lekorken tryter fungerar det bra att fortsätta lekandet halvliggandes i soffan en liten stund för att tanka sig på ny ork.
Den där bilen/husbilen var urtjusig tyckte Albin! Han lekte nästan nonstop enbart med den de timmar vi var där. Han öppnade och stängde, öppnade och stängde. Sötnöten <3 Är det någon som har en sådan eller vet var man kan få tag på dem (den har cirka fyra år på nacken) hojta till! :) 
 
Vi kom hem lagom till middagen som smakade gott.
Tack och lov gick nattningen perfekt idag jämfört med igår. Han somnade utan ett pip i vanlig tid och sussar så gott där uppe ännu.
Jag ska också strax gå och lägga mig för imorgon bär det av mot shopping och Ullared i dagarna två! :)
 
Hej så länge! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0