Gravidhjärna

Imorse slog jag på Barnkanalen på tvn när Albin vaknade vid halvsju och bäddade ner oss båda i soffan. På så vis kunde jag ligga och halvslummra en stund till ;) Tro det eller ej men klockan hann bli kvart över åtta innan han ledsnade på att sitta stilla och chilla! Helt ok för mig :) Men nej, detta får inte bli en vana!

Efter frukost klädde vi på oss och gick ut i vanlig ordning. Grått och trist fortfarande men faktiskt riktigt ljumma vindar och det var riktigt skönt ute.
Efter en liten promenad lämnade jag Albin hemma med farfar och drog själv iväg en snabbis till Apoteket och Ica. Jag har verkligen fått en riktig gravidhjärna när det gäller handling. Jag som brukar vara så duktig på att skriva inköpslista och täcka upp för veckans mat och slippa småhandla (som jag hatar!). Men det fungerar inte längre! Jag kan till och med missa handla saker som står på min inköpslista. Katastrof! :)

Albin hoppade i säng för nästan en timme sedan och somnade innan han ens hunnit röra sig ur fläcken. Tröttis <3

Jag har satt igång med lite tvätt samt svabbat golvet.
Nu ska jag vila lite, känner mig lite småkrasslig faktiskt. Peter började känna sig lite hängig igår och efter att han sa det så började jag nysa resten av kvällen. Hoppas vi klarar oss lindrigt denna gång också! Vi dricker ingefära och håller tummarna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0