Krånglig natt

Inatt kom nattmonstret på besök igen....

Vid 23 började Albin knorra inne hos sig och jag gick ganska omgående in och hämtade honom för att förhindra att han skulle hinna brusa upp sig för mycket och bli för pigg. Förhoppningen var att han enkelt och snabbt skulle somna om inne hos oss istället. (mysigt att ha honom i sängen tänkte jag, var länge sedan nu han låg inne hos oss.)
Peter och jag fortsatte "sova" och vi tände ingen lampa. Allt var mörkt och tråkigt.
Albin låg tyst mellan oss och sparkade mig konstant med sina vassa hälar. Tror ändå jag lyckades slumra lite för helt plötsligt var klockan 01 och då skulle Albin upp och försökte åla sig över mig för att komma ner från sängen.
Varför ska han ränna uppe i ett kolsvart hus?
Vi låg kvar och brydde oss inte medan Albin sprang runt sängen, klättrade upp i sängen och över Peter och så ålade sig ner till fotändan och började om... Galet pigg!
Chansen att han skulle sluta var liten så vi bytte blöja och fixade en ny flaska välling. Innehållet i flaskan brydde han sig föga om och sprang bara omkring med den.
Vi försökte få honom att ligga kvar i sängen med halvt tvång men då utbröt ett mindre krig.
Peter la tillbaka honom inne hos sig och la sig bredvid under HÖGA protester. Vid 02 gav han upp och vi byttes av. Jag tog med mitt täcke och la mig på mattan på golvet inne i hans rum, förberedd på att inte komma upp igen. Tror att både jag och Albin slocknade ganska omgående faktiskt! 05 kom Peter in och väckte mig samt hjälpte mig upp :)
09(!) imorse vaknar jag av en Albin som pratar med sig själv inne i sitt rum.


Varför är han såhär vissa nätter? Jag kan inte hitta något samband till något. Han sov varken mer eller mindre på dagen igår utan istället en helt normal lur för att vara han. Han somnade utan minsta krångel vid nattningen och gjorde inte ett ljud ifrån sig förän då han vaknade och inte alls tänkte somna om.

Tackar gudarna för att det var över en vecka sedan sist iallafall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0