Leklandspremiär

Idag tog vi med oss mormor och åkte iväg till Busfabriken. Jag har i evigheter velat åka till ett sådant ställe för att leka men nu när man fått ett eget barn att ta med dit så har det ändå inte blivit av. Men nu så!
Albin märkte redan på parkeringen att detta var ett kul ställe och något för honom! Där inne trodde jag att han till en början skulle tycka det vara övermäktigt, stort och läskigt men ack så fel jag hade. Han hade fullt sjå med att försöka hinna utforska allt från golv till tak och vi hade fullt sjå med att hänga med i hans takt. Jag kände mig som en vilsen elefant när vi kravlade runt i klätterställningarna. Haha! Piratskappet med alla bollar som for omkring var bäst tyckte Albin. Där grejade han i evigheter.
Tillslut var han så trött att han inte orkade gå själv mellan grejerna utan ville bli buren och efter två timmar kände vi att det var lagom att säga hejdå till stället. Nöjda, hungriga och trötta alla tre.
Innan vi gick testade jag på automaten med gripklo och nallar i och fick faktiskt upp en piratnalle! Och det var retligt nära att jag lyckades plocka upp ytterligare en....
Förväntansfull Albin och mormor
Premiärdopp i bollhav
Trött men nöjd kille med nya nallen i högstahugg
 
 
Vi hämtade upp lunch på Donken och åkte vidare till mormor Siv för att äta den. Det smakade gott!
Efter lite kaffe på maten drog vi oss hemåt för lite välbehövlig vila för den lille herrn. Han somnade gott må jag säga men efter en timme fick vi lov att väcka honom för klockan hade redan hunnit bli fyra.
 
Nattningen blev svår ändå tyvärr, trots bad och allt. Jag försökte i närmare två timmar men gav då upp och mormor fick överta stafettpinnen. Det hela slutade med att han nu sitter här bredvid i soffan i mormors knä.... Vi skulle haft pappa här nu! Han lyckas alltid få honom att somna sådana här hopplösa kvällar.
 
 
Hur går det på hemmaplan då?
Jo nya pannan kom på plats i söndags och Peter har nu fördrivit kvällarna med att måla väggar och tak i pannrummet. Passande att vi ej är hemma nu och han kan fixa och väsnas hur mycket och hur länge han vill på kvällarna så det snabbare blir färdigt.
Rörmokare och elektriker väntas nu i veckan och sedan är det fritt fram att brassa på. Härligt! :)
 
 
Jag kommer fortfarande inte in på bloggappen och därav dålig blogguppdatering.
Vad mer kan jag göra än att ominstallera 47 gånger? Det fungerar ändå inte och jag tycker det är tråkigt! :(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0